sábado, 12 de marzo de 2016

CONTINUEM AMB ELS TALLERS

Vesprada de divendres i nosaltres continuem amb els nostres tallers on participen les famílies.
Huí els xiquets i xiquetes s´han trobat més d´una sorpresa quan han entrat a les tres de la vesprada a la seua classe. No sols estaven les mamàs esperant-los amb els seus vestits de la prehistòria, a més a més tenien preparat al damunt de la taula fulles de periòdic, els plats i les boletes de fang elaborats al taller "Creant amb les mans", pinzells i potets de pintures de diferents colors.
Què nervis, quina emoció, no veien l´hora de poder començar a decorar, a fer ART amb els seus treballs. Han escoltat pacientment, però no sense dificultat, les pautes que els hem donat abans de començar: pensar previament com ho anaven a pintar, agarrar bé els pinzells, netejar-los abans de canviar de color... I dit tot açò, han començat a gaudir de l'experiència.






Ho han passat d´allò més bé, sobre tot quan han tingut que pintar les boletes i s'han tacat totes les mans de diferent colors. Ha acabat tot ple de pintura, tot, tots i totes!

Les col·laboradores com sempre, ho han fet de categoría i ho han deixat la classe super neta en un tres i no res. Ací les teniu


Fan cara d´haver-ho passat molt bé. Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.