viernes, 25 de noviembre de 2016

CELEBREM LA MÚSICA

Aquesta setmana en l'escola hem celebrat amb diferents activitats Santa Cecília, la Festa de la Música. Mireia, la nostra mestra de música ha triat cançons d'entrada i eixida diferents per a cada dia de la setmana i  hui divendres hem gaudit del concert que ens han preparat els alumnes més grans del col·legi.






COM ENS AGRADA LA MÚSICA!!

jueves, 24 de noviembre de 2016

ROSQUILLETES PER BERENAR

Hui ja ens tocava!! Portem molt de temps treballant les nostres receptes al taller de lecto-cuina i hui era el dia ideal per a elaborar les nostres rosquilletes i endur-nos a casa un bon berenar. 
De veritat que teniem moltes ganes i hem gaudit d'allò més preparant-les. Mireu...




Una vegada els hem donat forma, les hem enfornat. Hem esperat que es gelaren, les hem repartit i cap a casa a berenar.



EL NOSTRE MURAL DE PLANTES CARNÍVORES

Ja portem vàries setmanes investigant al voltant de les plantes carnívores, fins i tot hem anat al Jardí Botànic de València on les hem vist de ben a prop. Per tant ja tenim un bon recull de coneixements que hem anat plasmant al nostre mural del projecte.
Treballant amb aquest hem vist que era un bon moment per incloure uns títols que indicaren tot el que hem anat aprenent.
Ens hem distribuït en grups de quatre i cada grup ha intentat escriure la frase que li havia estat assignada. Ha sigut un procés molt divertit, perquè ens hem ajudat els uns als altres.






Quan ja hem tingut la frase escrita correctament, cada grup ha començat a elaborar el seu cartell. En primer lloc hem fet lletres més grans i les hem repassades amb retoladors.


Entre tots l´hem retallat i l'hem pegat als nostres cartells. Mireu que superxulos ens han quedat







Ara sols ens queda penjar-los al nostre mural, ja us l'ensenyarem...